درک زبان انگلیسی

درک مطلب به این منظور است که باید خواننده کتاب بتواند به راحتی با نویسنده ارتباط برقرار کند . افرادی که کتابی را مطالعه می کنند باید سعی داشته باشند خود را جای نویسنده بگذارند تا بتوانند از دید او به موضوع نگاه کنند . در غیر این صورت شاید نتوانید با مفهوم مطلب به خوبی ارتباط برقرار کنید . در این مطلب سعی داریم مقداری از بحث آموزش زبان انگلیسی فاصله بگیریم و بیشتر روی درک مطلب تمرکز کنیم . در ادامه به شما عزیزان روش هایی ارائه خواهیم داد که به بهبود توانایی درک زبان انگلیسی کمک خواهد نمود .
چند نکته ی مهم برای درک زبان انگلیسی
- هیچ وقت بدون خودکار اقدام به خواندن مطالب نکنید .
خیلی از افراد عادت دارند که در هنگام مطالعه حتما خودکار و یا یک ماژیک هایلایت در دست داشته باشند . برای این که بتوانید با نویسنده متن ارتباط برقرار نمایید مجبور هستید به درک کافی از معنا و مفهوم جملات رسیده و شما هم به جای نویسنده قرار بگیرید و فکر کنید. این کار باعث می شود ، قسمتی که می خوانید را گم نکنید و بیشترین تمرکز را روی متن داشته باشید.
- پاراگراف ها را به پایان برسانید .
منظور از این مطلب چیست ؟ همانطور که در قبل بیان کرده ایم، داشتن یک خودکار و یادداشت نویسی در هنگام مطالعه بسیار تاثیر گذار است. این مسئله مهم است که حتما پاراگرافی که شروع به خواندن کرده اید را به پایان برسانید بعد سراغ کار دیگری بروید. در غیر این صورت کار ما درست مثل کسی می باشد که قبل از گوش کردن همه ی صحبت های افراد، آنها را قضاوت میکند.
دلیل دیگری که وجود دارد این است که در پایان اکثر مطالب انگلیسی یک نتیجه روان و قابل فهم تری وجود دارد که به صورت خلاصه می باشد. پس بهتر است که انتهای پاراگراف را هایلایت کنید نه شروع آن را . با رعایت نمودن این نکته موضوع را بهتر درک خواهید کرد و در میان مطالعه رشته ی افکارتان گسسته نمی شود. با رعایت این نکته خلاصه موضوع را بهتر درک میکنید .
- بعضی قسمت ها را بلند بخوانید .
در صورتی که اطرافتان خلوت است، برای درک زبان انگلیسی می توانید بلند بلند حرف بزنید . بلند خوانی سرعت خواندن شما را کم می کند و باعث می شود بهتر مطالب را بفهمید.
بیشتر بخوانید : چگونه راحت و روان انگلیسی صحبت کنیم ؟
نکات دیگر برای درک زبان انگلیسی
- بلند خوانی برای درک زبان انگلیسی همیشه مفید نیست .
برخی مطالعات نشان داده است که بلند خوانی خطراتی را هم دارد مانند این که سبب می شود آن بخشی که بلند نخوانده اید را فراموش کنید . بنابراین بهتر است همواره از ترکیب بلند خواندن و آهسته خوانی استفاده نمایید . در صورتی که بخشی از مطلب را متوجه نمی شوید آن را بلند بخوانید و یا اگر در قسمتی به لیست برخورد کردید بهتر است آن را در کمال دقت و در سکوت کامل مطالعه نمایید و با یک خودکار کنار هر بخش را تیک بزنید .
- چیزی که خواندید برای یک فرد دیگر توضیح دهید .
در صورتی که پاراگرافی را خواندید به آن فکر کنید و بعد برای شخص دیگری توضیح دهید . این به این منظور نیست که لازم است حتما از یک شخص استفاده نمایید. این کار را بهتر برای جملات سنگین و تحلیلی انجام دهید . برخی اوقات نیز می توانید جلوی آینه بایستید و همه چیز را برای خودتان توضیح دهید.
- لازم نیست تمام متن را بخوانید .
در صورتی که کتاب جدیدی خریداری نموده اید به سراغ بخش هایی بروید که بیشتر به آن احتیاج دارید . هوشمندانه اسکن کنید و باید بدانید به دنبال چه هستید تا جواب خود را به راحتی پیدا کنید .
- به حروف ربط داخل جمله دقت کنید .
در این جا بیشتر تاکید بر روی عبارتی مانند therefore و یا as a result و… است . بعد از این کلمات بیشتر جمله ای می آید که نتیجه گیری کلی جمله ی قبلی یا حتی پاراگراف را نشان خواهد داد . برای نت برداری بهتر است جملات قبل و بعد این کلمات را با دقت بخوانید.
- کلید واژه ها را بشناسید .
بهتر است که دور کلمات و نکات کلیدی خط بکشید و بعد از اتمام کتاب دوباره برگردید و این نکات را مرور کنید. با مرور این کلمات همه مطالب مهم یادآوری خواهد شد.
نکته ی آخر : در صورتی که متوجه بخشی از مطالب نشده اید درباره ی آن تحقیق کنید .
در کتاب هایی که به درستی نوشته شده اند در پاورقی ها حتما توضیحات مختصری وجود دارد . این موضوع در شما عزیزان روحیه ی تحقیق زنده خواهد کرد. در نتیجه توضیحات، معنی ، تاریخچه و … که متوجه نشده اید را بهتر بفهمید.
شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی تماس با ما آموزشگاه زبان خارجه ی آزمون مراجعه کنید با مشاوران این مجموعه ارتباط برقرار کنید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
homeopathic remedies for ed http://canadaedwp.com ed drugs compared
Cialis Generique Serieux Jeodserrardy cialis buy idiods Amoxicillin Side Effects In Infants